Gossos en Adopció a Girona

Aquí podreu trobar perros, que han estat abandonats, o que hem rescatat, o que estaven en perreres, gosseres de Girona, d’on els hem extret per ajudar a la seva adopció.
Podràs trobar perros de diferents races, la majoria són barreja, però en alguns casos pots trobar des de cachorros de pastor alemany, perro labrador, dóberman, chihuahua, maltes, perros de diferents talles, grans, mitjos i petits. En qualsevol cas, qualsevol d’ells serà el teu futur mascot.
Us recomanem que abans de comprar a la botiga, o en algun anunci típic de venda de gossos, es regalin els gossos, els gossos de regals, les visites a les associacions protectoras d’animals, per què ?:
– A les botigues, en la majoria el important per a ells és el benefici econòmic, no els importa si el gos està bé o mal, li donen una garantia o el canviem per un altre, ja sabem de les denúncies que han tingut diverses empreses per a ell tracto que han sofert els animals.
– Particulares que regalen els gossos, són persones que no han esterilitzat al seu gos i es troben amb la sorpresa, o el fals fals que és bo que críen una vegada almenys, ells regalen el gos i després ens trobem amb els abandonaments.
– Particulares que venen perros, una part de ser il·legal, en alguns casos es crien al seu gos diverses vegades per la seva economia econòmica, sense importar el dany que li pugui ocasionar a l’animal ocasionalment.
– Proteccions i refugis d’animals, els animals que tenen, són els que han abandonat, estan malalts o malalts, les protectoras els rehabilitem i ens oferim una nova vida. Poten que no siguin de raça pura, no són tan bonics com els de la botiga, però els asseguro que són molt més agraïts.
Ara pots triar, adoptaràs un cost de diners, menys que comprar-lo nou, però no et donarem un regal, a canvi et tendrà desparasitada, esterilitzada, amb el seu xip, vacunes i cartilla sanitària al dia, a preu de protector.
Digues-me, què tries?

Abrir chat