Associació Protectora KMAKUS

logoKmaKus

Protectora d’animals a Girona

A Girona es troba la protectora d’animals KMAKUS, situada a Santa Cristina d’Aro, on ens dediquem al rescat d’animals abandonats, en situació de maltractaments o en perill, per trobar-los una casa d’acollida, amb la finalitat de ser lliurats en adopció responsable a la seva nova família adoptiva, on els nostres gossos i gats puguin viure una vida feliç, on lliurar el seu amor i tendresa.


Vull adoptar

perro en adopción

adoptar Gos

Estàs interessat en Adoptar un gos? un cadell?

gato en adopción

Adoptar Gat

Em sembla haver vist un bonic gatet .. Doncs si, està aqui mateix!

carro de la compra

Botiga Solidària

Compra a la nostra botiga solidària, tots els beneficis son per als animals en adopció.

Animals actualment en adopció:

Gossos:

Gats:

https://www.youtube.com/watch?v=qCg7F0oVGgU

Associació d’animals de Girona

COM FUNCIONEM?

Quan ens entra un animal, el primer que fem (si es pot) és un estudi clínic veterinari, desparasitació externa i interna, vacuna corresponent, xip, esterilització i cartilla sanitaria. 

Ens pot entrar des d’un cadell, fins un senior en els seus últims dies de vida, així que cada cas és especial i es tracta individualment. 

S’entreguen amb un mínim de dos mesos d’edat amb contracte d’adopció, el cost de l’adopció son únicament les despeses veterinaries a un preu molt reduït, ja que els nostres veterinaris ens ajuden en la nostra labor tot el que poden.  La protectora NO obté cap benefici per aquest servei, al contrari, en la majoria dels casos hi perd diners.

No tenim refugi, no som gossera ni tenim un espai habilitat pels gossos i gats en adopció, així que només ajudem als que poden entrar a casa, i així i tot, ja estem saturats.

Treballem amb voluntaris que vulguin ser casa d’acollida durant uns dies, mentre trobem a la persona responsable que serà la nova familia de l’animalet.

Si volguessis ser casa d’acollida a Girona, contacta amb nosaltres al email: protectorakmakus@gmail.com o per wasap al telèfon 722616150

 

https://www.youtube.com/watch?v=KBrfJyZAGz4

VULL ADOPTAR!!

Molt bé, és una gran labor ajudar a un esser viu a obtenir una segona oportunitat, ell o ella, t’ho agraïran la resta de la seva vida donant-te amor i tendresa. Però també és una gran responabilitat, els animals tenen les seves necessitats com tot esser viu, necessita un hábitat i uns serveis bàsics per poder viure feliços al teu costat


Recorda: estem per ajudar-te, perquè tu puguis ajudar als nostres animals. 
Que t’agradaria adoptar? un gos? un gat? un conill? A la nostra web pots veure els animals que tenim disponibles en cada moment, està actualitzada, mira a la fitxa de cada animalet en la situació que es troba, i si t’interessa conèixer una mica més a un d’ells, contacta amb nosaltres o envia’ns el qüestionari PRE-ADOPCIÓ (no vol dir que ja el vulguis adoptar). Resoldrem els teus dubtes i t’ajudarem en el procés que sol·licitis. 

Aquests son alguns dels animals que ja han trobat la seva nova llar, estem molt contents per ells!
perro en adopción
Xena
perro en adopción
Lluna
gato en adopción
Maya
gato en adopción
Fosc

ALTRES DADES D’INTERÈS:

Què és i com funciona la societat protectora d’animals i plantes?

L’ Associació KMAKUS, és una protectora d’animals de Girona, entitat basada en l’organització mundial de ONG sense ànim de lucre.  

Com a tal, disposa d’uns estatuts on mostrem la nostra missió, visió, objecte social, funcions i obligacions.

La nostra fundació va ser constituida en junta el març del 2018, on principalment es va redactar el que fa i diu KMAKUS, com una xarxa de protectores d’animals. Per tant, la nostra història va començar fa poquet (no busqueu a la WIKIPEDIA, que no hi sortim  😉), però esperem ajudar en tot el possible.

L’objectiu principal, és donar en adopció responsable gossos, gats i altres petits animals com a protectores de Girona.

CONTACTE KMAKUS.ORG

Ubicació:  Santa Cristina d´Aro (Girona).

Zona d’actuació, Baix Empordà: Sant Antoni de Calonge, Palamós, Llagostera, Platja d´Aro, Torroella de Montgrí, Cassa de la Selva, Sant Feliu Guíxols, Caldes de Malavella, Castell d´Aro, S´agaro, Palafrugell, Vall·llobrega. Esperem estar aprop teu.

Pots veure el mapa de Google maps, a sota d’aquesta mateixa pàgina.

Adreça: Estem a la Urb. Vall Repos (casa particular)

Número de telèfon: 722616150 (principalment wasap)

Horari d’atenció:  normalment en horari laboral de dilluns a divendres. (pot canviar)

Web: https://kmakus.org

properament in english (anglès) i tranquils, no farem servir el wordreference 😊

Diferència entre gossera i associació protectora.

Per simplificar-ho, primer: com a gossera s’entén un lloc físic on existèixen gàbies o refugis per gossos i gats. Pot ser municipal o privada, i normalment reben ajudes econòmiques per part de l’administració. Son centre de recollida o refugi d’animals. 

Segon: l’associació protectora és un grup de persones que s’uneixen i es constituèixen, no tenen perquè tenir un espai físic i tampoc reben ajuda de cap institució, com la protectora d’animals de Girona KMAKUS.

Requisits per obrir una protectora

Si voleu saber com crear o muntar-ne una, és molt senzill, necessiteu ser un mínim de 3 persones i registrar-vos al departament judicial de la vostra comunitat. Pagar les despeses d’inscripció i obtenir un CIF. A partir d’aquí, ja podeu ajudar a moltes mascotes a trobar la seva nova llar.

Requisits per treballar

Com qualsevol empresa d’ambit laboral. Res específic. Encara que normalment la majoria funcionem amb voluntaris. Si vols ser voluntari, contacta amb la protectora més propera al teu domicili.

Què donar?

Es pot diferenciar entre econòmic o físic. Si no vols o no pots donar diners, pots donar pinso o aliment humit per gossos i gats, casetes o juguets, transportins, mantes, llegiu, etc. Hi ha algunes agrupacions que fomenten la recollida de taps de plàstic. Qualsevol ajuda és benvinguda. Contacta amb la protectora d’animals de Girona KMAKUS per més informació.

Què faig si veig un maltracte animal?

El primer lloc, no posar-te tu en perill, si estàs en una situació de risc, el millor és trucar a la policia i posar la corresponent denúncia. Existeix una llei de protecció animal en cas d’arribar a judici. T’ajudarem a deixar l’animal en un centre de recollida d’animals. 

Quins tipus de races tenim?

Normalment tenim camades no desitjades que son creuaments, els anomenats mestissos, encara que cada cop ens sorprèn més trobar cadells de gos de raça com bichó maltès, bulldog francès, yorkshire, pastor alemany y belga, entre d’altres…

En Gats, sobre tot a la primavera i a finals d’estiu, és quan ens trobem amb una gran quantitat de cadells de gat i bebes abandonats, o de camandes de colonies, pel mateix motiu: camades no desitjades, sobretot de comú europeu, encara que en alguns casos també hi ha siamesos, perses, britsh blue, blau rus, d’angora, etc…

Si us plau, fugiu dels anuncis tipus: es regalen cadells a Girona, gos o gat gratis, etc. Solen ser persones amb molt poca responsabilitat cap a les seves mascotes. 

necessites més informació?


Contacte

Segueix-nos!


Facebook


Instagram


Twitter


Youtube


Google-plus

© Associació Protectora KMAKUS 2018

Abrir chat