Protectora d’animals a Girona
KMAKUS és una associació sense ànim de lucre, nascuda al març del 2018 a Santa Cristina d’Aro (Girona) i amb representació a Argentona (Barcelona).

Amb la intenció d’acollir animals abandonats o maltractaments, cuidar-los i buscar-los un nou habitatge en condició d’adopció responsable.

No disposem de refugi, treballem amb particulars que s’ofereixen voluntaris, per ser cases d’acollida d’algun animal, ja sigui perro, gat o exòtic, que tindran en el seu domicili mentre que ens trobem un adoptant.

L’Associació protectora d’animals KMAKUS, és una organització sense ànim de lucre, nascuda al març de 2018

a Santa Cristina d’Aro (Girona) i amb representació a Argentona (Barcelona).
Amb l’intenció d’acollir animals abandonats o maltractaments, cuidar-los i buscar-los un nou habitatge.

No disposem de refugi, treballem amb voluntaris que volen ser cases d’acollida d’algun animal, ja sigui perro, gat o exòtic, que ho tindran a casa mentre ens trobem un adoptant.

Què fem?

gata con cachorros

Rescatar, recollir, cuidar … Perquè som incapaces de mirar cap a un altre costat, quan ens trobem alguna cosa així …

Una gata amb els seus cachorros, abandonada al carrer a la seva sort, hi ha qui passa al costat i ni la mira, altres fins a tiran piedras o les dóna patadas …

Nosaltres no tenim aquesta mentalitat, no podem deixar-la allí, la portem a casa, ja ens trobarem amb aquests bebes de gat, ja que la mami ja haurà d’esterilitzar-la clar … ja els petits quan són més grans … Menys mal que els ajuntaments estan per això, veritat? Que amb els nostres impostos ja paguen les proteccions perquè es facin càrrecs de tots els costos. OJALA !!! Posem el nostre propi diners, ens gastem el que no tenim, perquè aquests petits puguin tenir una vida digna.

No tot és tan bonic, les protectores sofreixen no només per l’econòmic, que és el que tot el món ve … és que es cobren per adoptar un animal … només cobrim les despeses de xipar, esterilitzar i vacunar, i gràcies als veterinaris col·laboradors te salen més barat que si es fa a un altre que «compra» en una botiga o regale un veí ..
Sufrimos econòmicament, físicament i mentalment, quants animals ens han anat … quants hem pogut salvar, encara arruinándonos amb la factura del vete … són coses que no es veuen, però que tornarem a seguir fent, i no pensant en l’adoptant, si no pensant en el benestar de l’animal.

carpa

I per què ho fem … no se, potser perquè no pensem en nosaltres, pensem més en ells, perquè gaudim fins a veure com una carpa en una pota que s’ha construït per a ella i tot per què un amic d’un amic t’ha va dir:
-He dit que t’agraden els animals, tinc una carpa en una peça rodona (mare meva!) I ja no la vull, em molesta, si vols el regal, perquè si no la vaig a tirar pel WC un dia d’aquests …
-Bueno dámela, si tu no la vols preguntar-me si algú li fa gràcia …

i ens motiva a continuar, per tot el que ens donen:

gato dentro de secadora
gatos encima de WC
gato cara llena yogur
danko

Perquè els volem encara que no ens deixen posar la secadora …

Per què et esperem totes les matinades en un lloc que saben que segur vas a anar …

Perquè ens fan reir!

Perquè no els oblidem, encara que ja no estem amb nosaltres …

otto
zorro
perritos de las praderas
patos

per què patím tant com ells …

Per què no entenem perquè ho anomenem animals salvatges, quan ha entrat a casa nostra per demanar menjar …

Perquè no podem parar de gaudir d’ells, siguin gossos, gats … o bebes de perritos de las praderas.

Perquè no m’agrada! Tengan 4 patas o 2 PATOS! xD (mal de trucs)

Si ha arribat fins aquí, és que t’agraden els animals tant com a nosaltres, ara només tens que ajudar-nos …
Hazte casa de acojida, adopta un perro, gat o exòtic, compra alguna cosa a la nostra botiga solidària, o ens fa una donació, no té per què ser de diners, tota ajuda és molt agraïda …

Dale al meu gust a Facebook, comparem-nos en els teus xarxes socials. Segueix-nos en Instagram, YouTube, twitter.
Esperem coneixer aviat! un saludo des de KmaKus.org

Abrir chat