gracies!

Des de KMAKUS t’ajudarem a que puguis realitzar una adopció responsable, perquè TU i la teva nova mascota estiguin molt feliços!


Cuestionari PRE-ADOPCIÓ

COM SE ADOPTA?
Si ja heu trobat el vostre proper mascota a KMAKUS.ORG, el següent que heu de fer és emplenar el QUESTIONARI PRE-ADOPCIÓ, perquè us conegui un poc més.

Una vegada que s’hagi estudiat el qüestionari, ens podrem contactar amb tu, perquè vingui a conèixer el teu nou amic, com abans.

Se li lliurarà amb contracte d’adopció, revisió i cartilla veterinària, xip, vacuna corresponent, desparasitat interior / exterior i esterilitzat. En el cas de ser un cadell, es estudiarà cada cas individualment, aportaran les solucions necessàries per fer aquests tràmits en un futur.

QUANT VAL?

El valor de l’Adopció, és SOLO el cost veterinari a preu de protector, pot arribar a ser fins a un 75% de descompte pels mateixos serveis a preu de particular. KMAKUS, no obté cap benefici del cost de l’adopció. Quan rebem el vostre qüestionari, ens respondrem amb el preu, segons l’animal escollit.

¿I DESPRES?

Des de KMAKUS, realitzem un seguiment a l’animal, l’únic que ens demana és que ens envies fotos i ens expliqui com li va la vida, si ens dóna el teu permís, aquestes fotos poden anar al seu fitxa, així veiem una mica la seva història, d’on vi i com està ara …

No anem a anar a visitar la teva casa cada setmana que ens convida a un merendar (si no vols);) Però si, ens demana que enviem informació, almenys una vegada cada 6 mesos. Pots fer-ho pels mitjans que tu crees més convenients, fins si vols pujar una foto a Facebook, instagram … amb còpia a nosaltres o Whatsapp, Telegram, correu electrònic, etc …

M’AGRARÀ ADOPTALE, PERÒ ENCARA TINC DUDES…

No et preocupis, estem aquí per ajudar-te, contacteu amb nosaltres per correu electrònic: protectorakmakus@gmail.com ens respondrem tots els teus dubtes el més aviat possible.

 

Abrir chat