Nina

gatita en adopción

Nina

Gateta tigrada tricolor molt dolç i afectuosa

gatita en adopción
gato en adopción
gatita en adopción
gatita en adopción
gatita en adopción
gatita en adopción
gatita en adopción

ESTAT: Pre-adoptada

EDAT: 4 mesos.

CARÀCTER: Molt bona, sociable i afectuosa

OBSERVACIONS: Es va trencar la poteta del darrere amb un mes. Té la cua partida. Les dues curades.

REQUISITS: Tenir un altre gat o adoptar un altre costat.

DESCRIPCIÓ:

Nina es va rescatar de la gossera de Girona, Estava sola i no se sap que va ser el que li va passar, però la pota posterior dreta la tenia trencada i la seva cua mig trencada. En ser tan petita no es podia operar, però la seva recuperació va ser bona i fa vida normal. Actualment a la poteta no se li nota gens i la cua va quedar partida, però perfectament curada. El seu estat de salut és perfecte.

Nina és una gateta que a primer cop d’ull ja enamora, sempre ha estat molt molt afectuosa i divertida, a part de tenir un físic molt bonic. Li encanta jugar, es passa el dia jugant amb els seus germans i amb nosaltres; no és gens tímida, al contrari, és molt descarada i sempre està pel mig. És difícil menjar prop d’ella, ja que literalment intenta treure’t el menjar de les mans i alguna vegada, a l’despistar, ho aconsegueix!

Com hem dit és molt afectuosa, quan no està jugant, et ve a buscar el sofà i s’adorm a sobre.

Un requisit per adoptar a Nina és el de tenir algun altre gat. Ella no sap estar sola, és molt dependent de jugar amb algun de la seva espècie i estar amb ell, literalment, necessita algú més. Així que si estàs pensant en adoptar una gateta perquè faci companyia al teu, aquesta és la teva, ella és la ideal! i si la vols i no tens mes gatets, però pensaves tenir dues a la llarga … aquest és el moment, adopta a dos germanets! : P

https://www.youtube.com/watch?v=rY_w9ZO-9q8

QUIERO ADOPTARLA!


Necesito mas Información


Quiero ser casa de acogida


Quiero Ayudar

Leave a Comment!