DOLÇA

Perrita en adopción

DOLÇA

És una cadelleta femella de 9 mesos d’edat, negra i blanca

Perro en adopción
Perrita en adopción
Perrita en adopción
Perro en adopción
Perro en adopción
Perrita en adopción Dolça

ESTAT: En Adopció.

EDAT: 9 mesos.

CARÀCTER: Molt bona, sociable, juganera i submisa, vol cariñitos tot el dia.

DESCRIPCIÓ:

Dolça va ser rescatada de la gossera de Girona, portava allà un temps, des de molt petitona, i només pujar-la al cotxe es va portar molt bé.

Amb el temps Dolça a guanyat confiança, però és una mica temorosa quan la treus de la seva zona de confort. No vol separar-se de tu mai: tot i que viu en un jardí, creiem que seria ideal per viure en un pis, ja que sempre vol entrar a la casa i estar al costat dels seus amos. No és apta com a gos guardià, ni per a deixar-la sola en un terreny. Això no vol dir que no li agradi el jardí, jugar, córrer i mossegar alguna que una altra planta, però només durant el seu horari de jugar.

Al principi ens va espantar una mica ja que en treure-la a passejar volia atacar els altres gossos, reacció que no enteníem perquè és molt submisa amb els de la protectora, però amb el temps, hem vist que era una reacció de por, ja que no estava molt sociabilizada i li donaven respecte les aglomeracions de gent. Hem treballat amb això i hem vist que fins i tot quan acaba de conèixer-los, s’enganxa a ells buscant la seva companyia.

No li agrada anar en cotxe, vomita fins i tot abans de sortir dels nervis, i tot i que estem intentant que associï el cotxe a sortides divertides, creiem que no és apta per a gent que busqui un gos per a sortides contínues en cotxe. Almenys de moment.

El problema de residir en una protectora, és que al haver-hi molts animals no es pot dedicar tot el temps que un voldria educar bé, pel que fem el que podem, però creiem que Dolça té molt potencial per ser un gos ideal de família. És molt bona, dolça i li encanta la gent. No mossega i tot just borda. Però no t’equivoquis! és un cadell encara i té les seves bogeries de joventut i mooolta energia, necessita bones sortides i molta guerra.

T’animes a conèixer-la? te la presentem sense compromís, segur que és el que busques!


VULL adoptar-la!


Necessito més Informació


Vull ser casa d’acollida


Vull Ajudar

Leave a Comment!